Купуват нова техника за 44 бона за чистотата на Любимец

Регион

Да се отделят средства за закупуване за нуждите на община Любимец на метални контейнери за събиране на пепел и сгурия и един лекотоварен автомобил за извозване на отпадъци. Това реши на последното си общо събрание Регионалното сдружение на 7-те общини в Хасковска област, които ползват регионалното депо за отпадъци в Харманли.

Новата техника на стойност 44 000 лв. ще осигури функционирането на системата за управление на отпадъците в община Любимец. В тамошната общинска администрация отскоро работи структура „Чистота, благоустройство и обществен ред“.

Събранието гласува и средства за община Свиленград. Те ще бъдат използвани за поддържане на изградените съоръжения и инсталации за оползотворяване на битови отпадъци, включително за тяхното рециклиране.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.