Хасково

Доброволци подкрепиха розовата панделка за борбата с рака на гърдата

Хасковски доброволци се включват в кампанията срещу рака на гърдата. В следващите три дни в една от дървените къщички в центъра са поставени розови панделки, балони и се раздават брошури, информиращи за профилактиката на коварната болест.

Днес доброволци бяха ученички от ОУ „Христо Смирненски“, утре ред е на Младежкия център, а в сряда са от младежкото БЧК.

В къщичката се продават и билети за спектакъла „Щастливецът иде“ от Руси Божанов, постановка на доц. Иван Налбантов с участието на студентите 4 курс актьорско майсторство в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ на 19 октомври от 18:30 ч. Тя е по повод 19 октомври – Международен ден за борба с рака на гърдата.

Благотворително представление е организирано от БАХОдЗ „Живот“ със съдействието на театър „Иван Димив“ и с подкрепата на община Хасково. Цената на билета е 3 лв.

Панделки

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
18.10.2016 12:22 12:22

Борбата с рака на ГЪРДАТА не се води с балончета и къщички и с такива ПИКЛИ като тези на снимката Вижте Доктора Василев от ОНКОДИСПАНСЕРА как води борбата СЕЧЕ ПАРИ момчето та ПУШЕК се вдига Кабинет срещу паркинга на КАУФЛАНД Посетете го да ви олекне кесията

Back to top button