Хасково

Д-р Костадин Василев стана почетен лекар на районната колегия в Хасково

Началникът на Второ вътрешно отделение на МБАЛ-Хасково д-р Костадин Василев бе удостоен с почетен знак на Българския лекарски съюз.

Почетният плакет и грамота бяха връчени на д-р Василев от председателя на Районната лекарска колегия – Хасково д-р Николай Колев. Той заяви, че Управителният съвет и Общото събрание единодушно са взели решението д-р Василев да стане почетен лекар на колегията.

Haskovo.info припомня, че по повод Деня на българския лекар – 19 октомври началникът на Второ вътрешно бе номиниран и за „Лекар на годината“, като израз на признание за неговия професионализъм, всеотдаен труд и висока квалификация като лекар.

„Изключително съм изненадан и поласкан от това признание. Това е гилдийна награда и това я прави още по-ценна, защото трудно се дава. Повече от 40 г. съм в болницата, всичко получено е от нея и колегите тук. Тук се родиха децата и внуците ми. Не съм родом от Хасково, но вече познавам поколения граждани и лекари“, заяви д-р Василев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button