Най-добрите си програмисти отличиха от ПГДС

Хасково

Хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен втори“ отличи най-добрите си ученици по информационни технологии.

Това са 11-класниците: Симона Иванова, Ваня Делчева, Виктория Савчева, Мима Радева, Васил Тенев, Кристиана Ангелова, Светослав Петров.

Те са се представили най-добре на последното външно оценяване на дигитални компетентности.

Гимназистите получиха грамоти от директора на гимназията Невена Добрева, която поздрави и техните ръководители Виолета Иванова и Ганка Митева.

2 коментара

  • Заглавието е грешно, всички ученици от снимката са от сп. Мебелно производство“

  • Евала на момичетата, но това че тия некомпетентните от ПГДС учители не могат да програмират и си мислят, че ИТ ако знаеш си програмист е не моля ви не се излагайте така !!! Нещо говорят ли ви езиците за програмиране като (C++,C#,C,Java и още много) това не е като да отвориш Word,Excell или PowerPoint и да си програмист ! То по тази логика всеки втори е програмист хахаха ей радвам се че старото ми училище ме радва така още с глупостите си ! 😀

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.