Хасково

Най-добрите си програмисти отличиха от ПГДС

Хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен втори“ отличи най-добрите си ученици по информационни технологии.

Това са 11-класниците: Симона Иванова, Ваня Делчева, Виктория Савчева, Мима Радева, Васил Тенев, Кристиана Ангелова, Светослав Петров.

Те са се представили най-добре на последното външно оценяване на дигитални компетентности.

Гимназистите получиха грамоти от директора на гимназията Невена Добрева, която поздрави и техните ръководители Виолета Иванова и Ганка Митева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Диана
Диана
20.10.2016 20:15 20:15

Заглавието е грешно, всички ученици от снимката са от сп. Мебелно производство“

Програмист
Програмист
21.10.2016 8:44 8:44

Евала на момичетата, но това че тия некомпетентните от ПГДС учители не могат да програмират и си мислят, че ИТ ако знаеш си програмист е не моля ви не се излагайте така !!! Нещо говорят ли ви езиците за програмиране като (C++,C#,C,Java и още много) това не е като да отвориш Word,Excell или PowerPoint и да си програмист ! То по тази логика всеки втори е програмист хахаха ей радвам се че старото ми училище ме радва така още с глупостите си ! :D

Back to top button