Читатели: Спират и на пешеходни пътеки в час пик в Хасково

Хасково

За автомобил, спрян върху пешеходна пътека в Хасково, сигнализира читател на Haskovo.info, който изпрати и снимка.

Хасковският Мерцедес спрял на пешеходната срещу паркчето на ул. „Добруджа“ и то в час пик, когато по улицата има прекалено много коли и изнервени шофьори.

„Заради това спиране се получи задръстване от автомобили чак от Тоха. Когато се изравних с Мерцедеса видях, че шофьорът е вътре и си играе на телефона“, възмущава се хасковлията.

ИЗПРАТИ НОВИНА

4 коментара

  • Играел си ПИЧА с телефона Да ама ПИЧА е с мерцедес а на такива пичове се позволява щото те са ПИЧОВЕ с МЕРЦЕДЕС а не с ТРАБАНТСЕДЕС

  • Браво свестни смели хора. Продължаваме да снимаме и натискаме институциите да си вършат работата.

  • Беше някаква нагла лелка със скъп телефон и изобщо не се трогна от свирещите коли и пешеходците, които се чудеха от къде да и заобиколят скъпият МЕРЦЕДЕС.

  • най лесното решение един път завинаги да я отучиш е да я закачиш . ПТП във което този автомобил е предпоставка ( виновен ) и повече няма да го прави с класкон не става , с бой пак , население не остана в града а за КултУРа да не говорим .
    . . . .. . . . . . .
    и да пишем няма смисъл то си е вътре и за всеки , така там, така е по хипермакетите , така е пред училищата , така е и пред болниците всеки гледа не само него си ами и не му дреме за околония дали ще страда

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.