Хасково

Младежи решават казус с буен съученик, син на общински съветник

Как да се справят с буен съученик, син на общински съветник, който е дарител на гимназията и уволнява учителки при забележка на детето му, умуват младежи от страната на среща в Хасково.

Това е само един от казусите, върху които работят 45 ученици от 20 населени места, които са на национален форум в областния град, организиран от Съюза на учениците в България и подкрепен от община Хасково.

Младежи

Националната среща на ученическите съвети и парламенти със силно хасковско участие бе официално открита тази сутрин, а преди работата по казусите в екип, имаше базар.

Сред събитията в богатата днешна програма са още театрална сцена, симулация на публицистични предавания, дарителска инициатива, заснемане на клип.

В неделя ще бъде обсъдена национална инициатива за Международния ден на учениците – 17 ноември и ще се проведе диалог с представители на образователни институции и общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
теню тенев
теню тенев
22.10.2016 18:45 18:45

Тия ПРЪДЛИ нищо не могат да решат

луна
луна
22.10.2016 20:18 20:18

Какво са тия безсмислени „семинари“??? Нищо не могат да направят в тая скапана държавица!

Анонимен
Анонимен
22.10.2016 21:07 21:07

теню и луна вие сте простаци и сте представителлна извадка на тъпотията в този град. и не се хвалете какъв хубав ви бил града , тук хората са отровни, те са зли и гнусни комплексари. тук и само тук в медиите ври от отрицание и клевети и от коментари които само чернят някого. вижте се бе хасковлии ще умрете от собствената си отрова. дали пък наистина няма да е по добре .

leafy
leafy
23.10.2016 11:36 11:36

cringe

Ани
Ани
23.10.2016 11:39 11:39

Абе анонимен – ти пък си голяма работа. Даже името си не пишеш! Не вярвам да има полза от тези семинари. Уж „представения“ казус си е пълна истина. Точно така стоят нещата в българското образование – децата на големците са толерирани, недосегаеми, правят каквото си знаят и наистина набеждат и уронват престижа на учители. И това е АБСОЛЮТНО НЕРЕШИМ КАЗУС. Трябва да си напълно извън реалността, за да събереш деца от цялата страна и да им даваш такива казуси за решение. Всичко е свързано с прогнилите принципи и закони, със шуробаджанащината и поставянето над закона на всички имотни, бизнесмени, политици и други приближени до властта, до водещи икономически кръгове. Училището попива всички вредни практики от държавата, от реалния живот. Защо някои да си мисли, че трябва да спазва правилата в училище, след като на всякъде другаде не ги спазва и е над тях. Ами това е простата истина, която нама решение!

Анонимен
Анонимен
24.10.2016 10:44 10:44

Ами напишете името му,какво го криете?Напишете и кой е бащата,като е общ.съветник та какво?Пръдлювци герберастки…Да му хвърлят един хубав бой и ще седне на задника си.

Анонимен
Анонимен
25.10.2016 17:35 17:35

Общинският съветник не може да си възпита сина, а ние искаме общинските работодателите оправя!

Back to top button