Спорт

Младите волейболистки тръгнаха силно с 3:2 победи, представят жените срещу ЦСКА

Волейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ стартираха силно регионалното първенство за девойки старша възраст в регион „Странджа“ с 3:2 победи.

Срещите се играха петък, събота и неделя, като бяха и дебют начело на отбора за новия треньор Ваня Соколова.

В първия ден нашите се изправиха срещу фаворитите „Марица“ (Пловдив) и „Казанлък“ и отстъпиха с по 0:3. През уикенда обаче димитровградчанки се вдигнаха и записаха три убедителни победи с по 3:0 над тимовете на „Бургас 2009“, „Берое 2006“ и днес над „Ямбол“.

Волейбол

Мениджърът на клуба Петър Ташев заяви пред Haskovo.info, че е доволен от играта на волейболистките и посочи, че това е отличен старт за Ваня Соколова начело на тима.

Междувременно стана ясно, че планираното за 25 октомври представяне на женския отбор на „Раковски“ срещу „Марица“ (Пловдив) се отменя заради ремонт на осветлението в димитровградската спортна зала „Младост“. Отборът ще бъде официално представен на домакинството от втория кръг на шампионата на 3 ноември от 18 часа срещу ЦСКА.

„Раковски“ стартира първенството на 28 октомври в Казанлък.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Fen
Fen
23.10.2016 22:45 22:45

Bravo!

Back to top button