Хасково

Даряват дрехи от Германия на детски градини в Хасковско

Сдружение “Верният настойник” със седалище Бургас достави дрехи за детски градини в област Хасково. Даренията са предоставени по програма “Повече бъдеще”.

Инициативата се осъществява с партньорството на сдружение “Повече бъдеще” – Германия, с председател Вера Шнайдер. Тя стартира по повод 7-ата годишнина на “Верният настойник” , известен с активната си благотворителна дейност.

Както Haskovo.info писа, в началото на годината неправителствената организация дари пристигнали от Германия дрехи, обувки и играчки за детски градини и за възрастни хора в 3 общини в Хасковска област.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
25.10.2016 13:03 13:03

кви дарения бе, наште деца да не са клошари да обират боклука на немците!!!

ЕХООО!!!!!
ЕХООО!!!!!
25.10.2016 19:49 19:49
Отговор до  възмутен

В градините децата ги водят с един кат дрехи ,за цял божи ден.Кой се напикал ,кой се оакал ,кой се окапал с храна- родителите протестират за да не перат дрехи са готови да водят война с персонала и институциите.
Така че такива дарения са добре дошли за детските градини.

Back to top button