Хасково

Хасковският офис на НАП ще е с нови банкови сметки

Десет териториални структури на НАП ще имат нови банкови сметки за плащане на данъци и осигурителни вноски от 1 ноември. Става въпрос за офисите на НАП в Бургас, Разград, Търговище, Шумен, Видин, Враца, Пазарджик, Хасково, Благоевград и София област.

От 1 ноември всички плащания от дружества, регистрирани на територията на тези офиси, както и от физически лица с постоянен адрес там, трябва да стават по новите сметки.

В случай на превод по закрита банкова сметка на НАП, наредените средства ще бъдат върнати на платеца от неговия доставчик на платежни услуги.

Промяната на банковите сметки на офисите на НАП се налага поради прекратяване на договора за обслужването им по желание на банката. Затова, както и за да се осигури безпроблемното преминаване към обслужване от новата финансова институция, на 31 октомври банковите гишета, разкрити в тези десет структури на НАП, няма да работят.

Плащанията към сметки на същите офиси на НАП на 31 октомври ще могат да се извършват от всеки друг доставчик на платежни услуги до крайния час, определен от него за приемане на платежни нареждания за изпълнение през същия работен ден.

Повече информация за новите сметки очаквайте на 1 ноември, когато ще бъдат публикувани на интернет страницата на НАП.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button