Любопитно

Росица Делева с голямата награда от националния конкурс „С песните на Недялка Керанова“

Росица Делева е носител на Голямата награда – Плакет на кмета на община Минерални бани Мюмюн Искендер във Втория национален конкурс „С песните на Недялка Керанова“, който се проведе в Националния балнеокурорт.

Наградата за най-млад изпълнител получи 9-годишната Деляна Манева от с. Садово, Пловдивско. Наградата за най-възрастен изпълнител получи Рисана Кавръкова от харманлийското с. Доситиеево.

„Благодаря много на прекрасното жури, че е оценило моя талант. Макар, че сме на 71 г. с моя съпруг, ние ще продължаваме да пеем. Ако аз не пея – не мога да живея“, сподели Рисана и обра аплодисментите на публиката.

Конкурс

„На миналогодишното първо издание на конкурса ние обещахме това да стане традиция в община Минерални бани и вие виждате, че то вече е факт. Понеже някои от наградените участници вече си бяха заминали, у мен се породи идеята от следващата година празника да продължава два дни, като смятаме да поканим и всички оркестри, с които е пяла Недялка Керанова, каза кметът на общината Мюмюн Искендер.

Конкурс

Хубен Хубенов от село Въгларово спечели Специалната награда на „Музикален свят“, безплатен звукозапис и разпространение на аудио и видео продукция.

„Опитахме се да оценим по достойнство всичко онова, което бе представено тази вечер, а то беше наистина на изключително високо ниво, затова искам да поздравя всички участници“, каза председателят на журито Георги Андреев.

Конкурс

Конкурс

Конкурс

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button