Хасково

Пламен Лечев хвърли оставка като председател на РИК-Хасково

Пламен Лечев подаде оставка като председател на Районната избирателна комисия – Хасково. Оставката е по лични причини и е депозирана в ЦИК.

Към оставката е приложено и предложение от ГЕРБ на мястото на Лечев за председател на РИК да бъде назначен Георги Димитров, член на РИК, а на негово място в РИК влиза Венелин Челебиев от предложения резервен състав.

Така ЦИК реши да освободи Лечев и прие предложените промени от ГЕРБ.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
the dude
the dude
27.10.2016 13:45 13:45

Боко и той търси повод да абдикира от власт защото облаците над него се сгъстяват.Русия иска милиард и 100 милиона до края на годината,ЕС започна да спира европроекти.Парите в държавата свършват въпреки изтеглените 25 милиарда заеми.ЕС спира евросредствата от 2020,авторитета му рухна в ЕС и САЩ след рекета който направи в полза на Ердоган.Който и да дойде на власт от тук на пред се влиза в финансова спирала…….

Василев
Василев
27.10.2016 18:09 18:09

Г.Димитров е внук на „Църния Георги“,който в миналото е бил началник на криминална в милицията.Потеклото им комунистическо – баща му адв.Вл.Димитров,леля му адв.Веска Запрянова,но сега са гербаджии.Просто и ясно – те са там където е келепира.На местните избори имаше клипове в интернет от неговите действия при отварянето на чувалите с бюлетини.Комунягите ги предават отвътре.Язък си за генерала- честен човек.

Back to top button