Хасково

Арестуваха 25-годишен за 5 кражби от магазини и младеж с трева

25-годишен хасковлия е задържан след серия кражби от магазини в Хасково, съобщават от полицията.

През вчерашния ден са получени 5 сигнала от частна охранителна фирма за проникване в хранителни магазини в кв. ”Орфей” и улиците „Градинска”, „Зайчар” и „Братя Миладинови”. На всички крадецът изкъртил алуминиевите врати.

Откраднатото е в размер на 49 лв. и ваучери на стойност 48 лв. След кражбите младежът се е укривал и е бил обявен за издирване от криминалистите. Няколко часа по-късно е установен и задържан и му е взета постоянна мярка „задържане под стража”.

Димитровградските полицаи вчера са извършили проверка на 25-годишен младеж от града. При личния му обиск е открит полиетиленов плик с тегло 0,76 грама марихуана. Последвала е проверка в жилището му на улица „Св. Климент Охридски”, където са открити още 5 плика с тегло 5 грама и електронна везна.

Алкохол и безакцизни цигари иззеха при операции служители на ОДМВР. Те са проверили товарни автомобили, склад и магазин на територията на Свиленград, Симеоновград и Димитровград. В хода на проверките са иззети общо 1520 цигари от различни марки без бандерол, 700 винтови метални капачки и 78,650 литра алкохол на бутилки без документи за произход. Съставени са актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button