Хасково

Официално: 1.8 млн. задигнати от пощата, обвиниха четиримата задържани

1 800 000 лв. са окраднати от централната поща в Хасково при грабежа на 8 юни, съобщават от прокуратурата.

Хасковската окръжна прокуратура вече привлече като обвиняеми четиримата задържани, за които Haskovo.info писа. Това са Красен К., на 38 г., 39-годишният Тихомир М., Антон Н., на 41 г., и Кадир М., на 42 г., за това че в съучастие и със сила са извършили грабежа и отнели парите.

С постановление на наблюдаващия прокурор четиримата обвиняеми са задържани за срок до 72 часа, изтичащи следобед на 29 октомври, до когато ще се прецени спрямо кои от обвиняемите да се внесе искане в Окръжен съд – Хасково за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Хасково се извършват и множество други процесуални действия с оглед документиране на престъпната дейност и с цел установяване евентуална съпричастност към случая и на други лица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button