Регион

Закопчаха и 21-годишна хасковлийка след екшъна с блъснатия полицай

След екшъна в Свиленград, за който Haskovo.info писа, че пострада и полицай, блъснат от БМВ, шофирано от 31-годишен хасковлия, е арестуваха и 21-годишна от областния град.

Инцидентът стана в ранния съботен следобен на свиленградската ул. „Ген. Скобелев“ при опит за полицейска проверка на Бавареца.

Шофьорът рязко потегли, за да осути полицейската проверка, при което удари намиращият се на пътното платно полицай, след което се е блъснал в задната част на патрулката и в метален парапет на мост над реката в индустриалната зона на града.

При проверката на БМВ-то, в което се е возила и 21-годишна хасковлийка са намерени 508 грама марихуана.

Последвало е претърсване в жилището й на улица „Славянска” в областния град. От него са иззети още 2 грама канабис, грам метаамфетамин и 2 грама амфетамин. Работата по случая продължава, двамата са задържана в срок до 72 часа по образуваното следствено дело, допълват от хасковската полиция.

Пострадалият полицай е с фрактура на лицева скула и комоцио. Настанен е в хасковската болница без опасност за живота.

В хода на същата операция са задържани още трима мъже на 44, 36 и 48 г. Проверка на имот в село Димитровче, стопанисван от първия е довела до откриване на 2 кг. канабис. Тримата са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Активните действия на криминалистите са довели и до задържане на още двама хасковлии, в чийто домове на улиците „Гюмюрджина” и „Парижка комуна” в Хасково са намерени 2 грама марихуана, 3 грама амфетамин и 6 конопени растения с височина до 60 см, засяти в пластмасови кофи. Иззети са още електронна везна и газов пистолет.

За съхранение на грам марихуана е заведено бързо производство в полицейското управление в Хасково. То е срещу 20-годишен димитровградчанин, в чийто дрехи при рутинна проверка е открито хартиеното топче с марихуаната. Задържан е до 24 часа.

Безаикцизни цигари иззеха при 2 проверки полицаи в Хасково и Димитровград. Проверката на икономическите служители в гараж на булевард „Илинден” в областния град довела до конфискуването на 720 цигари без бандерол, иззети с протокол от собственика на обекта – 42-годишен мъж. Останалите 1920 папироси са иззети от 50-годишен димитровградчанин при проверката в района на Неделен автопазар в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button