Хасково

Ограбиха мъж на „Васил Левски“, грабеж и в бежанския лагер

30-годишен хасковлия е бил ограбен снощи на бул. „Васил Левски“ в областния град, съобщават от полицията.

Мъжът бил нападнат от двама непознати на възраст около 25 години. Те били облечени в черни якета и високи около 165 см. Нападателите го ударили по главата и му отнели мобилен телефон, 25 лева и лични документи.

Четирима сирийци са задържани за грабеж, станал в лагера в Харманли. Снощи в 21,15 часа в управлението е получен сигнал, че двама афганистанци са заявили, че четирима мъже от Центъра ги пресрещнали и им отнели 200 евро. Незабавно е изпратена оперативна група, която малко по-късно е установила и задържала сирийците.

200 лева и златни накити пък са откраднати от къща в димитровградското село Воден. В къщата е проникнато през незаключената й врата. Слънчеви очила и флашка са откраднати от лек автомобил Тойота. Колата е била паркирана на улица „Мир” в Свиленград и в нея е проникнато след счупване на стъклото на предната врата.

Марихуана и амфетамин са открити от общинските полицаи в Хасково. Вчера те са проверили паркиран лек автомобил Ауди А4 с двама младежи на 20 и 23 г. от областния град. В тях са намерени 5 топчета със зелена листна маса с тегло 4 грама и топче – 2 грама с бяло прахообразно вещество, за които се е потвърдило, че се касае за марихуана и амфетамин.

Ментета иззеха икономическите полицаи. Вчера на ГКПП ”Капитан Андреево”, на платно влизащи в страната автомобили, те са проверили 2 коли с пловивска регистрация. В хода на щателната митническа проверка са намерени общо 76 чифта спортни обувки и чехли и 20 спортни комплекта с лого на защитени марки без разрешение на правопритежателя. Артикулите са иззети от служители на митница Бургас с митнически разписки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button