Нашариха с фишове паркирали в локалното на „Левски“, КОРЗ погва магазини

Хасково

Паркирали в локалното на бул. „Васил Левски“ бяха нашарени с фишове от общинска полиция, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Фишовете са за учебни автобус и камион, които традиционно паркират там. Камионът вече е с няколко фиша на чистачките.

Служителите на звено КОРЗ на община Хасково пък започват обиколка по търговски обекти за да ги предупредят да не изхвърлят големи количества отпадъци в контейнерите за битови отпадъци, съобщават от кметството.

Глоби

Такива търговски обекти са складове и магазини. Най-често в контейнерите и около тях те изхвърлят голямо количество картонени опаковки. Подобни обеми смет се таксуват като пормишлени отпадъци и не би следвало да се изхвърлят в общите контейнери за смет.

Ще бъдат предупредени изрично всички обекти, за които има наблюдение, че изхвърлят голям обем отпадъци.

След това ако бъдат засечени в нарушение ще бъдат глбявани поред общинската наредба.

Изпрати новина

3 коментара

  • КОГА ЩЕ СЕ САМОСЕЗИРАТ КОРЗ ЗА УЧАСТЪКА ОТ УЛ.СТАРА ПЛАНИНА СЛЕД ЦАР СТРАШИМИР? РЕДОВНО СПИРАТ И ОТЛЯВО И ОТДЯСНО КОЛИ КОИТО ПРЕЧАТ НА ВИДИМОСТТА И СЪЗДАВАТ ОПАСНИ СИТУАЦИИ-МОЛЯ СЪБУДЕТЕ СЕ!

  • Ами по Г.Кирков,В.Левски е широк бул. а Кирков е някакъв ужас,особенно веднага след светофара нагоре пред ПОЛИЦЕЙСКИЯ блок и нагоре.Навремето имаше един н-к в Полицията Я.Маджаров,та по негово време колело не спираха на Г.Кирков сега е пълна анархия.За заведението за бързо хранене ДРИМ като е направил заведение да си направи и паркинг за посетителите на заведението .Или имам предложение: паркинга пред полицейския блок да се направи СИНЯ ЗОНА отсреща срещу заведението също,за да има ред.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.