Хасково

Банка продава бетонов възел на Станислав Иванов, фирмите му чакат милиони от строители

Частен съдебен изпълнител продава бетоновия възел на депутата Станислав Иванов, син на бившия хасковски кмет Георги Иванов.

Имотът, собственост на „Елба бетон“, собственост на депутата е в местността „Казан топра“ с площ 2.8 декара и е с начална тръжна цена 172 230 лв.

Върху имота са учредени договорни ипотеки в полза на взискателя – банка, за сумата в размер на 400 000 лв.

Големи строители на магистрали не са платили на фирмите ми много пари. Нямам 1 лв. по европроекти, целият ми бизнес е с кредити. Като не ти плащат като подизпълнител става така. Само едната ми фирма има да взима милион от строител на автомагистрала „Марица“, коментира пред Haskovo.info Станислав Иванов.

Частният съдебен изпълнител ще обяви постъпилите наддавателни предложения на 29 ноември в 10 часа в сградата на Хасковския районен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
01.11.2016 17:52 17:52

И сега какво Фамилията няма толкова пари да заплати на банката ли Не вярвам След толкова години кметуване и богатеене тати да няма тази сума Това е КьОРФИШЕК тати пак е замислил някакъв котешки кавак Поживьом увидем -казват руснаците и ние така

Back to top button