Регион

Извадиха човек от реката в Сусам

Река Спасителна група от дирекцията на министерството на държавната политика при бедствия и аварии в Хасково спаси човек от село Сусам, община Минерални бани. Мъжът е заседнал на брод в придошлата селска река и не е успял да се измъкне през високите бързи води. 

Специалистите от Хасково заминали за село Сусам, веднага след получения сигнал и заварили 78 годишния Пеньо Стойчев в шок насред реката, хванал се за клоните на върба.

Водите на реката са изключително бързи и операцията се оказа трудна и рискова, заяви директорът на хасковската Гражданска защита Тончо Тончев.

До изпадналия в опасност възрастен човек първи стига спасителят от хасковския отряд Станислав Бинев. Поставя му спасителна жилетка и по възможно най- безопасния начин стъписаният мъж е изведен на брега.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button