Хасково

Раздадоха над половин милион бюлетини на общините, гласува се в „Рилски“ и „Шандор“

Общините от област Хасково днес получават изборните материали от Областна администрация.

Над 265 000 бюлетини за гласуването за президент и над 250 000 бюлетини за националния референдум трябва да бъдат разпределени в 11-те общини от региона.

Освен бюлетини, представителите на общините получават пълен комплект изборни документи – протоколи, печати и други книжа, благодарение на които ще се осъществи гласуването в неделя.

Първи материалите си днес взеха от община Димитровград. Там гласуването ще се провежда в 91 секционни избирателни комисии. Избирателите в Димитровградско са 51 147 души.

В най-голямата община в областта – Хасково ще се гласува в 150 секции, избирателите са 94 412.

Общо в Хасковска област СИК са 466. Всяка от тях ще получи своите изборни материали в събота от съответната община. До началото на изборния ден те ще бъдат строго охранявани.

От община Хасково напомнят, че секциите в ОУ „Св. Иван Рилски“ и ОУ „Шандор Петьофи“ си остават в училищата, въпреки ремонтите, които няма да засягат изборните помещения.

Бюлетини

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Орфеец вповече
Орфеец вповече
02.11.2016 13:26 13:26

Ако някой ме задължи да гласувам в строителен обект и не ми осигури каска, ще го съдя до дупка. Господа от РДНСК, сезирам ви, че на 05 и 06.11 ще се извърши нарушение от фирмите които ремонтират училищата „Иван Рилски“ и „Шандор Петьофи“, Ще бъдат допускани хора в строителен обект без защитно облекло и каски. Честито!

Back to top button