Хасково

Пияни шофьори потрошиха 6 коли във верижни катастрофи в Хасково

При две верижни катастрофи, причинени от пияни шофьори, бяха изпочупени 6 коли вчера в Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

В 7:30 ч. на булевард „Съединение” 42-годишен водач на лек автомобил Фолксваген поради неспазване на дистанция и 1,14 промила алкохол в кръвта е ударил движещ се пред него и намаляващ скоростта лек автомобил Опел, кйто вследствие от удара се е забил в изпреварващ го лек автомобил Мицубиши. От удара са причинени материални щети и по трите коли.

Още 3 автомобила са с щети вследствие употребата на алкохол. В 17 ч. на улица „Драгоман” в областния град, 28-годишен мъж е шофирал лек автомобил Опел с несъобразена скорост и 1,48 промила в кръвта. Мъжът е ударил паркираните в ляво по посока на движението му автомобили – Фолксваген и Тойота. Водачът е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button