Любопитно

Отличиха хасковлийчета, написали Писма на доброто

Победителите от конкурса „Писма на доброто“ бяха наградени в Младежкия център.

Като начало на кампанията „Дни на доброто и милосърдието“, Превантивно-информационния център по наркотични вещества през април обяви конкурса за деца в четири възрастови групи.

Мотото на кампанията е „За да бъдем щастливи, да правим добро“. Целта на конкурса е да се провокират децата и младежите да разкажат за различни добрини и да споделят своето мнение какво за тях е доброто по принцип.

Конкурс

Журито в състав: директорът на Младежкия Жанета Матанова, зам.-директорът Снежана Михайлова, специалистът в Превантивния център Снежана Симеонова оцениха текстовете на децата.

6-годишни не се явиха, при децата от 7 до 10 г. са наградени всички участници – ученици от 3 в клас в ОУ „Св. Климент Охридски“.

При 11-14-годишните първи е Димитър Емилиянов, втора е Мариета Димитрова, а трета е Симона Митева, всички петокласници в СУ „Васил Левски“.

При 15-18-годишните се присъжда само първо място на зрелостника в Спортно училище „Стефан Караджа“ Стефан Айвазов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
03.11.2016 20:53 20:53

И тва как така все едни и същи участници от едни и същи училища с едни и същи даскали. Тва всичко в тая държава ли е политика и шуробаджанащина!

Back to top button