Хасково

Ники пребори рака и се прибра в Хасково, благодари за подкрепата

16-годишната хасковлийка Николета Корондилева снощи се прибра в България след 14-ата и последна химиотерапия.

Курсът на лечение, продължил една година, приключи. Сега в тялото й никъде не се откриват туморни образувания.

Следват контролни изследвания през 3 месеца в продължение на няколко години.

Haskovo.info припомня, че през последната година в Хасково се проведоха редица благотворителни кампании за набирането на средства за Ники.

„Изминахме дълъг път, запознахме се с дечица с нашата съдба, деца-герои на които им се налага отново да се борят със зъби и нокти с коварното заболяване, други за съжаление вече не са между нас, но ще останат завинаги в сърцата ни. Ние вярваме, че ще успеем“, споделят близките на Ники.

Семейството на момичето благодари за цялата позитивна енергия, с която са обградени и им е дала сила.

Постигнатото досега се дължи единствено на факта, че необходимите средства се събраха бързо и химиотерапията подейства. Благодарение на вас и вашата подкрепа, сега Ники може отново да се върне към нормалния си начин на живот. Обичаме ви, добри хора! Бъдете здрави!

Ники сподели пред Haskovo.info, че добрата новина за успешната терапия идва като подарък за рождения й ден, който е на 27 ноември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button