Наградиха най-добрите математици от „Черноризец Храбър“

Хасково

Над 100 млади математици бяха отличени от 25-ото издание на турнира „Черноризец Храбър“, организиран от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“.

Церемонията по награждаването се проведе в Дома на учителя, като медалите, грамотите и предметните награди връчи директорът на гимназията Донка Маргаритова.

Haskovo.info припомня, че в турнира, който се проведе на 1 ноември за Деня на будителите, участваха 670 математици, сред които 28 от Кърджали.

Децата бяха разделени на групи – 2 клас, 3-4 клас, 5-6 клас, 7-8 клас, 9-10 клас и 11-12 клас.

4 коментара

 • Къде го обявихте, бе?
  Детето ми участва, класирало се е на предно място, радва се и чакаше да види някъде името си, класирането и т.н.
  Изкарахте едни списъци с номера?!? Единствено в Хасково от цяла България!! И никой никъде не обяви, че ще има награждаване.
  Майната ви! Догодина го пропускаме това състезание!!

 • Какви са тези фиктивни номера на участващите деца? Тези деца нямат ли си имена? Какво и кой наложи такова извращение да има само в Хасково и никъде другаде в страната? Какво целите с това? Кой плати на организаторите за това?…. До организаторите: „Не го правете повече със следващите математически състезания през годината“ … защото ще ви кача на мъжко магаре!

 • до магарето от предишния пост:
  прочети първо това, пък после коментирай -Становище на КЗЛД по въпроси, касаещи оповестяването на резултатите от различните видове изпитни форми и обемът информация, която трябва да бъде публикувана
  https://www.cpdp.bg/?p=element_view&aid=1877

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.