Хасково

Читатели: Обърнаха паркинг в центъра на тоалетна и наркоманско сборище

Читатели на Haskovo.info сигнализириха, че паркингът зад блока на Капитан Петко войвода и банката се превръща в тоалетна и наркоманско сборище.

И посред бял ден хората виждали мъже да уринират по ъглите, но през нощта положението ставало нетърпимо. Живеещите и работещите до късно в района ги е страх да се покажат навън, защото почти сигурно ще трябва да минат покрай някой мъж с разкопчан дюкян. Хасковлии са притеснени и за децата си.

Някои от по-изнервените, като видели пикаещи под прозорците си им хвърляли пиратки за да ги разгонят. Освен от пияни, хората подозират, че паркингът се използва и като тоалетна от таксиметровите шофьори на пиацата срещу автогарата.

Живеещи в квартала споделиха, че един от ъглите се използва и като укритие за наркомани.

„След последното разкопаване заради ВиК авария минаването с автомобил е много трудно, особено при дъжд. Искаме от общината да освети паркинга и да асфалтира разбитите подходи към него“, настояват хората.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ДОБРИ
ДОБРИ
09.11.2016 9:26 9:26

ОТ ДОСТА ДЪЛГО ВРЕМЕ Е ТАКА, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЗЕМЕ НЯКАКВО РЕШЕНИЕ ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ – НИТО МЯСТОТО НА БОКЛУКА Е ТАМ, НИТО ТАЗИ ТОАЛЕТНА. НЕОБХОДИМО Е ОТ ОБЩИНАТА ДА СЕ НАПРАВИ КОМИСИЯ И КОШОВЕТЕ ЗА БОКЛУК ДА СЕ ПРЕМЕСТЯТ, КАТО ЗА ВСЕКИ БЛОК СЕ ОПРЕДЕЛИ МЕСТО, СЕГА НАПРИМЕР БЛОКА НАД БИВШИЯТ МЕБЕЛЕН МАГАЗИН НЯМА КЪДЕ ДА ХВЪРЛЯТ И ХВЪРЛЯТ В КОШЧЕТАТА ПО ПЕШЕХОДНАТА АЛЕЯ, НЯМАТ СЪДОВЕ И БЛОКА СРЕЩУ РАЙФАЙЗЕН, НЯМАТ СЪДОВЕ И КРЪЧМЕТО ВЕСТА-ТЕ СЪЩО ХВЪРЛЯТ ТАМ, НЯМАТ СЪДОВЕ И ХРАНИТЕЛНИ МАГАЗИНИ ПОД БИВШИЯ ФИНАНСОВ КОНТРОЛ, ХАОСЪТ Е ПЪЛЕН, ОСОБЕНО АКО НЯКОЙ ЗАПАЛИ КОШОВЕТЕ. НЕОБХОДИМА Е КОМИСИЯ ОТ КОМПЕТЕНТНИ ХОРА С УЧАСТИЕТО НА ЖИТЕЛИ НА КВАРТАЛА, ЗА ДА СЕ ОБЯСНИ И ПОКАЖЕ НА МЯСТО КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО!

Чанков
Чанков
09.11.2016 10:17 10:17

Решениет е само едно – ОГРАДА! И пролемът е РЕШЕН автоматинчно!

местен
местен
09.11.2016 13:08 13:08

В града няма тоалетни за обществено ползване

Back to top button