Регион

Арестуваха двама за кило марихуана, задигнаха 468 лотарийни билета

Двама мъже са задържани в свиленградския арест за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Образуваното досъдебно производство е срещу 35-годишен и срещу 23-годишен, двамата жители на село Капитан Андреево. Открита е раница със зелена листна маса с тегло 1,140 кг. канабис, а в дома на по-младия – 8 патрона за нарезно оръжие, които не са съхранявани по надлежния ред. Работата по случая продължава.

В харманлийското управление също е задържан 21-годишен младеж от града за съхранение на дрога. Момчето е проверено, управлявайки личния си лек автомобил БМВ. В хода на проверката, в подлакътника между двете предни седалки е открита 3 грама марихуана.

Цигари и алкохол без бандерол са иззети при операции през почивните дни. Проверени са лица, автомобил, дом и търговски обект в Хасково, Харманли и Свиленград. Открити са общо 3840 цигари и 10 бутилки без бандерол. Иззети са с протоколи и са съставени актове.

36-годишен мъж е задържан за кражба в Ивайловград. Мъжът от село Българска поляна откраднал от магазин 468 лотарийни билета на стойност 1233 лв. След сигнала, мъжът е установен и задържан по образуваното досъдебно производство.

2 кражби са регистринани на 6 срещу 7 ноември. Първата е от частен дом в село Поляново, където е проникнато след отваряне на алуминиева врата. Откраднати са 1020 лв., яке и лични документи.

Втората кражба е на 300 лв. от магазин на булевард „България” в Хасково. В магазина е проникнато след изкъртване на алуминиева врата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button