Регион

Изгоряха 100 декара гора край Добрич и Опел в Горски извор

100 декара широколистна гора са изгорели при вчерашния пожар до полигона край димитровградското село Добрич, за който Haskovo.info писа.

От областната противопожарна служба уточняват, че са спасени 36 декара гора, а пожарът е тръгнал от небрежност при боравене с открит огън.

В полунощ в димитровградската полиция е получено съобщение за горящ автомобил, паркиран в село Горски извор. На място екипи на пожарната и полицията са установили, че гори лек автомобил Опел, собственост на 61-годишен мъж от селото.

Огнеборците са констатирали, че пожарът е тръгнал от предна дясна част на колата, в резултат на което тя е изгоряла напълно. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Вчера в 19:30 часа е получен сигнал запожар в едноетажна сграда в Маджарово. Установено е, че в помещението се е самонастанил 40-годишен мъж, който запалил свещ и я оставил без надзор.

Вследствие от пламъците е изгоряла покъщината и е обгоряла сградата. Мъжът е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button