Хасково

25 литра дъжд наводни булеварди, части от Хасково и села без ток

25 литра дъжд на квадратен метър се изляха над Хасково в ранния следобед. Възловите булеварди в областния град се наводниха, като много от шахтите се запушиха от падналите листа.

На места в областния град не можеше да се премине с автомобил, като читатели на Haskovo.info изпратиха снимки и сигнализираха, че на „Илинден“ коли не са могли да преминат заради високата вода и са се връщали.

Заради силния вятър и гръмотевичната буря аварираха няколко електропровода. От ЕВН съобщиха, че части от Хасково са без ток, както и села в Стамболовско и Корен. Аварийните екипи работят по отстраняването на проблема, допълниха от Енергото.

От областната противопожарна служба съобщиха за Haskovo.info, че в Хасково има един сигнал за отводняване, както и паднало дърво.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button