Хасково

IT компания представи бъдещата си дейност в Хасково пред младежи

Компания от IT сектора представи свой бъдещ проект в Хасково. Фирмата е една от наложените на пазара разработчици на мобилни приложения, нейни киленти са редица перстижни марки.

Община Хасково съдейства за провеждането на срещата с цел привличане на производства и услуги с висока добавена стойност и създаване на нови и високопроизводителни работни места, съобщават от кметството. Това е първата подобна среща, готови сме да съдействаме и на други фирми при проявен интерес от тяхна страна към развиване на дейност в региона, заяви заместник кмета Милена Трендафилова. Тя подчерта, че е добре младите хора да са по-активни в търсенето на информация за възможности за реализация.

За офиса си в Хасково от компанията търсят млади хора с интерес в сферата на програмирането.

Важното е да са енергични и амбициозни със желание да научат много нови неща от експерти в своята област. Възможно е наетите да бъдат и ученици от паралелки математика, физика информатика.

Среща

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.11.2016 12:53 12:53

Какво е името на компанията ?

Back to top button