Хасково

Апелативният не уважи протеста срещу пускането на пожарникаря с дрогата

Пловдивският апелативен съд не уважи протеста на Хасковската окръжна прокуратурата срещу пускането под гаранция от 5000 лв. на пожарникаря Ангел Нончев, обвинен в разпространение на дрога.

Haskovo.info припомня, че 40-годишният пожарникар от Хасково бе освободен от ареста срещу 5000 лв. гаранция. Нончев бе арестуван на 29 октомври при акция на “Вътрешна сигурност” и прокуратурата в момент на продажбата на по 50 грама марихуана и амфетамин.

Дрогата е била продадена срещу 400 лв. на Емилиян Стамов, който сега е свидетел по делото и е трябвало да плати още 500 лв. на пожарникаря.

Защитата на Нончев заяви, че цялото обвинение се крепи на свидетелските показания на Станев, който е осъждан и наркозависим. Според пожарникаря парите са върнат заем.

Съпругата на пожарникаря – Радка е военнослужещ в хасковското поделение. На жената й предстои 10-дневна командировкса на границата и няма кой да се грижи за децата, ако Нончев остане в ареста. Това бе повторено и днес пред апелативните магистрати.

Прокуратурата поиска налагането на постоянна мярка „задържане под стража“.

Съдът и сега отхвърли възможността Нончев да се укрие и да извърши друго престъпление.

Така ПАС потвърди определението на хасковския съд, като определението е окончателно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
MITKO.
MITKO.
10.11.2016 23:05 23:05

това семейство Новчеви винаги са живяли в лъжа и продължават да го правят.със тях живее майката на НАРКОМАНА които трови децата за да имат пари с който да се пъчат пред хората които ги познават,защо то те приятели нямат те са най мразени те хора в града. и за всичко са лъгали за да се направят на вървежни. хихихихи ужас колко жалки хорица.

Ivo
Ivo
11.11.2016 8:09 8:09

RadChe radche koga pak shte se kachush na konqq.

Gecata
Gecata
11.11.2016 8:45 8:45
Отговор до  Ivo

Ши са качи скоро на пангара сърбежа немож го спреш пожерникарчето скоро няма да я почеши

Иван
Иван
12.11.2016 12:51 12:51

Това не се спряхте, човешката злоба няма край. Много сте велики като се криете зад коментарите си..

Back to top button