Хасково

265 700 бюлетини за балотажа са вече в Хасково, скоростно ги раздават на общините

265 700 бюлетини за гласуването във втория тур на изборите за президент и вицепрезидент пристигнаха по обяд в областна администрация.

Бюлетините бяха охранявани от полиция, а получаването им стана в присъствието на представители на РИК-Хасково и полицията.

Още днес изборните книжа, в това число и бюлетините, ще бъдат разпределени за единадесетте общини в региона.

Предстои представители на общинските администрации по-късно след обяд да получат всички изборни документи от областна администрация.

Утре общините ще раздадат бюлетините на секционните избирателни комисии. Изборните книжа ще останат там под полицейска охрана до началото на изборния ден в неделя.

Най-много бюлетини ще бъдат разпределени за община Хасково. Там по избирателни списъци право на глас имат 94 412 човека, общият брой бюлетини, които получава община Хасково е 103 000. За община Димитровград при 51 147 избиратели, броят на бюлетините е 56 000.

Изборният ден ще започне в 7 часа. Гласуването продължава до 20 ч. В Хасковска област се гласува в 467 избирателни секции.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button