Любопитно

Езиковата избра Димитър и Анета за принц и принцеса на фашинга

По традиция в 11:11 часа на 11 ноември хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ избра своите принц и принцеса за новия Фашинг, който ще се проведе в края на февруари 2017-а.

Тази година изборът стана не със скандирания и овации, а с гласуване по класовете, което се проведе на 9 ноември.

Езикова

Днес на красива церемония бяха обявени и резултатите, като от 800 гласували с близо 250 гласа преднина първи са Анета Манолова и Димитър Василиев от 11 б клас, които получиха короните си от миналогодишните принц и принцеса – Делян Станчев и Деси Димитрова.

Втората красива двойка в конкурса – Петя Антонова и Александър Калайджиев от 11 а клас също събра доста гласове и овации.

Езикова

Както Haskovo.info писа, Анета е шампионка с хасковския балет „Рона“ и иска да продължи да се занимава професионално с танци, като разчита за подготовката си на хореографа Милена Налбантова. Нейният партньор Димитър обмисля да кандидатства в университети в Швейцария и Австрия.

В края на церемонията директорът Деян Янев поздрави гимназистите за хубавите им инициативи и ги подкрепи в организирането на още подобни прояви.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
h
h
11.11.2016 19:59 19:59

bravo

Back to top button