Спорт

Волейболистките нямат милост, сразиха и „Славия“ в София

Трета поредна победа в Националната волейболна лига при жените записаха волейболистките на димитровградския клуб „Раковски“.

Този път момичетата на старши треньора Иван Радичев с помощник Ваня Соколова взеха скалпа на „Славия“ и то в София след бой с 3:1 ( 25: 19 ) ( 18 : 25 ) ( 25 : 21 ) ( 25 : 23 ).

Силвия Андреева отбеляза 17 точки, а Вангелия Рачковска и Симона Николова добавиха по 15 точки за успеха.

Заместник-кметът на Димитровград и член на Управителния съвет на клуба Светослав Стойков заяви пред Haskovo.info, че е много доволен от играта на момичетата, показана срещу качествен отбор като „Славия“. „Ние сме добре окомплектован отбор, сплотен колектив от силни състезателки с хубав млад треньор, които не се отказаха при изоставане от 5:15 в третия гейм и успяха да спечелят мача. Ще продължим с победите в борбата си за медалите“, допълни Стойков.

Със силния си старт на първенството „Раковски“ заслужено е и лидер във временното класиране с актив от 8 точки.

Haskovo.info припомня, че в първия кръг димитровградчанки победиха в Казанлък с 3:2, след което сразиха като домакин и ЦСКА с 3:0.

В четвъртия кръг на 19 ноември от 18 часа „Раковски“ приема шампиона „Марица“ (Пловдив), като се очаква да стане здраво дерби пред пълни трибуни в спортна зала „Младост“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button