Хасково

Нели, Марина и София събраха куп приятели за „Книгите даряват радост“

Шестокласничките в хасковската ПМГ “Боян Петканчин” Нели Генова, Марина Господинова и София Георгиева, които стартираха кампанията “Книгите даряват радост”, събраха куп приятели на премиерата на книгата „Бенджамин-царят на лудориите“.

Както Haskovo.info писа, книжката бе представена на 9 ноември в хасковския дневен център „Марина“. Автор на книгата е Нели, а художнички са София и Марина.

Премиера

Книгата се разпространява с благотворителна цел за подпомагане на дейностите в ДЦДВУ „Марина“ от доброволците на клуб „Дарител“ при ПМГ „Акад. Боян Петканчин“-Хасково. Момичета от клуба и днес продаваха книгата в центъра, като предстои това да стане и по училищата в града.

„Изживейте детството, помогнете на децата от „Марина““, призоваха учителите на талантливите шестокласнички. Едно от посланията на книгата е, че всяко палаво дете може да стане добро.

На премиерата в централната хасковска книжарница Нели, Марина и София получиха цветя и дадоха много автографи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Каунчо
Каунчо
12.11.2016 16:07 16:07

Браво !!! Повече такива будни деца трябва да има !!!

Back to top button