Хасково

Секция в Димитровград започна с двама председатели, гласуваха с фенерче в Хасково

36 членове на секционни избирателни комисии в Димитровград са сменени по искане политическа партия късно вчера. Оказва са обаче, че старите не са уведомени и са започнали работа. В 15-та секция се оказа, че има двама председатели.

Бившият председател на секцията Росица Чолакова обясни, че промените в РИК са напревени снощи в 19:30 ч. и чака указание от ЦИК, за да не бъдат 100 човека вече гласували невалидни.

Избори

Новият председател тук е Каньо Колев. Самите членове на комисията не го допускаха да поеме работата.

Документи за легитимносттта на новите членове на избирателни комисии пристигнаха малко преди обяд. От районната избирателна комисия съобщиха, че изборният процес е легитимен, въпреки че част от документацията е с подписите на старите председатели на комисии.

В Хасково пък се оказа, че има секция, където стаичката е по-тъмна отколкото трябва. Защото в секцията е спрял токът. За да се справят с проблема от СИК са поставили фенерче.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button