Хасково

Адвокат на 98 г. и 18-годишна гласуваха в хасковска секция

98-годишният адвокат Видю Димитров е сред най-възрастните, които днес гласуваха в Хасково.

Димитров бе придружен до секция 98 в ПГТ „Александър Паскалев“ от своята дъщеря. Той сподели пред Haskovo.info, че гласува на всички избори, а сега пусна гласа си за „България да тръгне по верния път нагоре“.

Избори

Малко преди достолепния избирател своя вот в урната пусна и 18-годишната Десислава Славчева.

Зрелостничката в ГПЧЕ „Асен Златаров“ сподели, че е гласувала на първия тур и на националния референдум. Сега, въпреки че личната й карта бе изтекла, Деси си извади удостоверение с което гласува и на балотажа.

„Има хора, които са се борили за да имам аз право на глас. Правя го, защото ако ме попитат дали съм доволна или не от случващото се в България, да мога открито да отговоря. Много хора се оплакват, а нищо не правят. Гласувам за тези, чиито идеи са най-близки до моите“, каза Славчева, която ще кандидатства „Туризъм“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

В СИК 98 до обяд бяха гласували 152 чвека от 693 по списък.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
33
33
13.11.2016 19:41 19:41

То остана да е обратното

Back to top button