Хасково

Розалин Трендафилов с номинация за член на Висшия съдебен съвет

Заместник-окръжния прокурор в Хасковската окръжна прокуратура Розалин Трендафилов е номиниран за член на Висшия съдебен съвет от квотата на прокурорите.

Това става по предложение от прокурорите от съдебно следствения район на Окръжна прокуратура – Хасково.

Трендафилов е с ранг „прокурор във ВКП и ВАП“ и е започнал работа в прокуратурата в края на 1977 г. Има огромен професионален опит. Уважаван юрист и прокурор.

Бил е административен ръководител на Районна прокуратура – Димитровград и Хасковската окръжна прокуратура в почти целия си 39-годишен трудов стаж. Като такъв е успявал да мотивира колегите и служителите си към стремеж за качествена работа и постигане на много добри резултати. Самият той е бил пример за това. Има правилен подход при работа в екип, в който по естествен начин печели доверието на останалите.

Трендафилов е изявен лидер, но и добър човек. Отзивчив и съпричастен към проблемите на другите. Притежава чувство за такт и мащабно мислене.

Ето защо считаме, че същият притежава необходимите професионални и нравствени качества за участие в този висш орган на съдебната власт, се казва в предложението за номинацията, придружено с писмено съгласие от Трендафилов.

Общото събрание на прокурорите за избор на нов член на ВСС е насрочено за 21 януари 2017 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бать Весо
Бать Весо
16.11.2016 12:47 12:47

Розата е много добър „по душа“ и идръжлив на маса-до скоро.

Back to top button