Спорт

След серия от победи Адриано влезе в националния по тенис

Талантливият тенисист на клуб „Хасково 2015“ Адриано Дженев си спечели място в националния отбор до 12-годишна възраст за 2017 г.

Това стана след много силна игра на турнира „3Т – Тенис тийм талант“ в столицата. Адриано срази конкуренцията, като в полуфинала спечели с 6:0, 6:0, а на финала се наложи с 6:0 и 6:1.

Тенис

Турнирът се явява мастърс за най-добрите тенисисти до 11 г., като от финалистите се определя националният отбор на България.

Миналата година хасковлията бе във втория национален отбор, но с отличните си изяви на корта сега спечели място и в първия тим.

Тенис

Haskovo.info припомня, че след поредните успехи на клуба зам.-председателят Митко Господинов и баща на Григор Димитров определи Адриано и 14-годишната Лилия Димова като бъдещето на тениса в Хасково. Тогава той посочи, че в клуба има и други талантливи тенисисти, като занимания провеждат 120 деца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Милена
Милена
17.11.2016 20:32 20:32

Браво!

Back to top button