Хасково

Математическата се класира на националния финал на викторината по английски

Отборът на хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ се класира за националния кръг на викторината по английски език, като прекъсна хегемонията на ГПЧЕ „Асен Златаров“.

Регионалният кръг се проведе в Младежкия център, като в него участваха още тимовете на ПГТ „Александър Паскалев“ и Езиковата гимназия „Иван Богоров“ в Димитровград.

Отборите се състезаваха в три кръга – езикови задачи, презентации и въпроси по кариерна ориентация.

Викторина

След всички изпитания 41 точки събраха от ПМГ в състав Богомил Петров, Алекс Чардаклиев, Иван Жечев и Рая Манчева. Те бяха подкрепяни от своята съученичка в 11 клас Добромира Илиева.

Втори на точка зад първенците са ГПЧЕ, 39 т. събраха от ПГТ, а димитровградската езикова е с 38 т.

Националният кръг ще е през март 2017-а в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПАВЕЛЕ, САМО ДА НЕ ДОЙДЕШ НА ЛАГЕРА
ПАВЕЛЕ, САМО ДА НЕ ДОЙДЕШ НА ЛАГЕРА
19.11.2016 0:45 0:45

Павката фотографа е перфектен

Ама
Ама
21.11.2016 9:22 9:22

Ама баба Насе от общежитието ги бори всички със своя руски, който я прави годна само за пом.директор и интриги, както и бившия началник на РУО, който пак е там, само че в „нова“ роля. Ей няма отърване от фалшиви слагачи, дето са годни за всичко, само пари и власт да има. Наске, пенсионирай се, бе. Стига си лапала. Не се ли наяде. Наска не чува. Лошо е, че и тези, дето трябва, също оглушаха.

Back to top button