Спорт

Свиленградчанки показаха зъби при европейската си визита на „Вардар“

Хандбалистките на „Свиленград“ не играха като обречени при гостуването си на „Вардар“ в Скопие в среща реванш от европейския клуб турнир Чалъндж къп.

Както Haskovo.info писа, преди седмица момичетата на старши треньора Павел Дженев загубиха домакинството си в Свиленград със 17:24 и днес им трябваше чудо срещу силния македонски отбор за да продължат напред.

Хандбал

 

Въпреки това свиленградчанки не се предадоха без бой. Вицешампионките на България загубиха срещата, но вкараха повече голове отколокото миналата неделя – 22:29.

Още преди сблъсъците в дебютния за „Свиленград“ сезон в Европа срещу македонския тим, специалистите коментираха, че „Вардар“ е фаворит, защото е сред наследниците на традициите на силната югославска школа.

Сега свиленградчанки продължават надпреварата в първенството, където амбициите им са отново шампионски. На 27 ноември в среща от петия кръг нашите гостуват в Габрово на „Бъки“.

Хандбалистки

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button