Спорт

Даниел Николов стана шампион без загубен гейм в Чехия

Хасковлията Даниел Николов спечели титлата от силния турнир по бадминтон за юноши и девойки в град Орлова – Лютине, Чехия.

Шестият поставен 17-годишен българин записа още две победи днес. Първо Николов надигра Чън Шьо Чен от Тайван с 21:15, 21:17 за 32 минути игра, съобщава Tennis24.bg.

На финала хасковлията се изправи срещу водача в схемата Ян Лоуда от Чехия. Даниел не му даде никакви шансове и спечели с 21:10, 21:15 след 31 минути на корта. Така той триумфира без да загуби нито един гейм в шестте си двубоя.

Това е поредната титла за талантливия хасковлия, който триумфира и в Словения през октомври, а преди това спечели и Откритото първенство на България при мъжете на единично и на двойки.

Николов беше в състава на България, който се класира за финалите на европейското първенство за смесени отбори за мъже и жени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button