Хасково

Гинка Райчева напуска хасковския общински съвет

Съветничката от Коалиция за Хасково Гинка Райчева е подала в петък заявление за напускане на общински съвет Хасково, научи Haskovo.info.

Райчева, която е директор на ОУ „Св. Климент Охридски“, заяви пред Haskovo.info, че е твърде ангажирана с работата си в училище. „Предстоят проекти и като си видях графика стана ясно, че до ноември 2017 г. няма да мога да присъствам на нито едно заседание на общинския съвет. По тази причина реших да се оттегля“, обясни Райчева.

Предстои заявлението й да бъде изпратено до ОИК-Хасково. Очакванията са на мястото на Гинка Райчева в общинския съвет да влезе следващата в листата на Коалиция за Хасково Светослава Стоянова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

15 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тодор
Тодор
21.11.2016 12:51 12:51

Що така джанъм

Де тоя
Де тоя
21.11.2016 15:19 15:19

Де тоя късмет да напусне и Наска от ОУО. Като магаре на мост се е запънала и не иска да се пенсионира. Айде бе старчок, стига лапа. Одъртя и не се отказваш от пари и власт. Дай път и на някой нормален човек.

Какви ли не
Какви ли не
21.11.2016 18:54 18:54

Какви ли не тарикатски номера измисля Насето. Незаменима се смята тя по кадърност. Уменията й да манипулира с интриги направо изумяват. Същинска баба Цола. Докато не си построи паметник там, няма да миряса. Ех, пенсийо, пенсийо… отдавна ти мина времето, ама алчността ти е без мяка.

кошмар
кошмар
21.11.2016 21:31 21:31

И един друг цял колектив се моли да се отърве от нервозната си директорка – ама де тоя късмет. От както се появила тази сприхава, неуравновесена и скарана с добрите обноски директорка отношенията в колектива напълно се изродиха. НОВИТЕ правила са на първо място да си дружка на директорката, да печелиш точки с комплименти, подмазване,винаги съгласен с всяко тъпо мнение. Да изпълняваш безропотно, да се кланяш и да не показваш недоволство или нерви, защото директорката и се разваля настроението. А тя да гълчи, обижда без причина и да си губи безпаметно контрол над крясъците – може! Печелят подлогите, клюкарките, тези които топят останалите, които докладват всяка дума на другите на ръководните приятелки и самата директорка! И разбира се, забавленията на чужд груб на тази група некадърни и не можещи да се раелизират другаде женици са направо издевателство на всяка личност – било то служител или ученик. Гаврите са им всекидневие, подигравките храна, клюките са като въздуха за тях, а сплетните и плановете са короните им номера! Представете си каква паплач е допусната до образователната система, само защо някой може да си вземе конкурса с определен брой бонбончета!

Абе тя
Абе тя
25.11.2016 19:58 19:58

Абе тя Гинка напусна, но Наска не иска на никаква цена. В общежитието все чакат нейното пенсиониране от години, пък то не се случва. Ех, тази древна професия. Ах, тези началници.

Всички знаят
Всички знаят
25.11.2016 23:55 23:55

Всички знаят, че в Наска срам няма. Тя ще се пенсионира, когато някой направо я изрита от общежитието. Жената се е барикадирала там като в собствено имение и всички са длъжни да й слугуват, че иначе…уволнение.

Брей
Брей
26.11.2016 10:37 10:37

Брей че нахално същество тая Наска, бе. Да се фукаш и буташ навсякъде, макар че отдавна никой не те иска и на всички им е писнало от тебе, след като маската ти е паднала отдавна и се вижда ясно самолюбието и сребролюбието ти, направо е отвратително. Не се намира честен човек да я прати в пенсия тази вечна метреса. Големият фалш на хора като нея не слиза от мода.

Как
Как
27.11.2016 10:09 10:09

Как ще се пенсионира Насето, бе. Тя пак щурмува някоя национална награда. После с паричките ще обикаля света, пък вие си пишете тука. Ще има да й гълтате праха когато везе в „ГИНЕСТ“. А може и Колев да вземе на някоя мисия, пък и Панайотов…И двамата имат заслуги за нейните „големи успехи“.

Докато си чакаме
Докато си чакаме
27.11.2016 15:18 15:18

Докато си чакаме Насето да се пенсионира, тя ще си вземе НОБЕЛОВАТА ВАГРАДА, дето сия чака там на топло – високо платена и обслужвана от всички. Така е с метресите.

Ами чакайте
Ами чакайте
28.11.2016 7:19 7:19

Ами чакайте си, бе. Новата началничка на РУО няма да си разваля взаимоотношенията с колегата Панайотов заради Наска. Вечна дружба е там. Той Колев затова си трае за пенсионирането й. Няма кой да сложи законен ред там. Всички са в кюпа. Навързани са като свински черва и здраво стискат властта, че парите и облагите са много и си текат ли текат. Така е в общежитието. Голяма гнусотия, за която край няма.

Оле
Оле
28.11.2016 16:04 16:04

Оле, що стана. Насето започна да плаши с наказание и уволнение колегите си, дето не спират да пишат истината за нея. И това ако не е наглост и безочие, не знам какво е. Колко ли още хора ще съкрати, за да си царува безметежно.

Те тези
Те тези
29.11.2016 9:32 9:32

Те тези заплахи много вървят в общежитието. Никой не иска да си загуби работата, затова хората търпят и мълчат. Само че със заплахи срещу истината няма как да се минава до безкрайност. Наска отдавна е за пенсия, пък си стои на началническия стол и от там „раздава справедливост“. Като е толкоз кадърна и работна, има възможност да работи и след пенсия за добри каузи. Властта, парите и наградите обаче са нейната единствена амбиция, за която е затрила много хора. Стига вече, бе. Засрамете се най-после.

Само че
Само че
29.11.2016 13:40 13:40

Само че не е просто амбиция. Направо си е дива страст отвсякъде. Заради нея много хора пострадаха. Цяло Хасково знае фалшивата и алчна Наска. Отдавна хората пишат за нейните подвизи. Пенсията я чака от години, но интригите й пред шефовете работят, а гьонсуратлък у нея има в излишък, направо е на „световно ниво“. :)))))))))

Всички изпитват
Всички изпитват
29.11.2016 17:55 17:55

ВСИЧКИ ИЗПИТВАТ ОТДАВНА ПОТРЕС ОТ НАГЛОСТТА НА НАСКА. НАРИТВАТ Я ВСЕКИ ДЕН ПУБЛИЧНО, НО ТЯ СИ СТОИ КАТО ПАМЕТНИК НА ИДИОТИЗМА И СБЪРКАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ.

Ами тя
Ами тя
30.11.2016 0:25 0:25

Ами тя Наска свикнала само да лапа. Няма наяждане тая пенсия. Лакомията й не може да бъде сравнявана с никоя друга.

Back to top button