Хасково

Отмъкнаха дамска чанта с 1200 лв., арестуваха трима за дизайнерска дрога

65-годишна хасковлийка е била ограбена снощи около 20 часа, съобщават от полицията.

Жената заявила пред служителите, че докато се прибирала към дома си на улица „Доган Хисар” била нападната в гръб от непознато лице.

Грабителят издърпал дамската й чанта, в която имало 1200 лв. лични и служебни пари, 2 мобилни телефона и лични документи.

Потърпевшата описала нападателя като висок около 170 см. с тъмна коса и тъмни дрехи.

Неизвестно лице пък е изкъртило плоскост на тавана и е проникнало в магазин на улица „Булаир“ и е откраднало хранителни продукти за около 100 лв.

Трима хасковлии са задържани за съхранение и разпространение на дрога. Вчера хасковските криминалисти са извършили проверка в частен дом на улица „Ятак”.

Жилището се обитава от 25-годишен младеж. При вида на полицаите, хасковлията изхвърля в печка на дървено гориво 5 станиолови сгъвки с тегло около 3 грама. По негови данни те са съдържали дизайнерска дрога за пушене – вид зелен чай с примеси на наркотично вещество.

Криминалистите са установили и човека, от когото е закупена и е последвала проверка на дома му на улица „Лютиброд”. Там, 32-годишният мъж е забелязан в момент на продажба на същата дрога. Задържан е и купувачът – 27-годишен младеж.

При обиските в последния е открита станиолова сгъвка – 0,5 грама от въпросната дрога, а у продавача – 1 грам дизайнерска дрога.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Han Asparuh
Han Asparuh
22.11.2016 12:45 12:45

Palno e narkoti4ni ve6testva v ciganskata mahala I nelegalni cigari ami natiskaite gi tiq mangali

Анонимен
Анонимен
22.11.2016 15:36 15:36

Къде е ул.“Лютиброд“???

МАХЕЛНСКИЯ
МАХЕЛНСКИЯ
22.11.2016 18:28 18:28

Има много яки бонбони на MDMA основа 10 лева бройка.Давам и напред

Back to top button