45 мераклии за кадрови войници в Хасково

Хасково

45 са кандидатите за кадрови войници в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от военно формирование 52 740. Те кандидатстват за обявените по-рано 33 свободни места.

Вакантните длъжности са за мъже и жени до 32-годишна възраст към датата на сключване на договора, като началната заплата е около 600 лв.

Както Haskovo.info писа, крайният срок за подаването на документите изтече на 28 октомври. Следват прегледи и допуснатите ще се явят на изпит, включително и на тест. Последната фаза от конкурса се очаква да бъде след Нова година.

За страната има още вакантни места: гарнизон Плевен – 44 длъжности, Асеновград – 35, Пловдив – 60, военно формирование 24 620 Свобода – 25, Благоевград – 26, Хасково, Стара Загора и Ямбол – общо 103, Шумен – 15, София – 15 и Мусачево – 30.

2 коментара

  • Актуализирайте си малко снимката! Илияна хвана мускулна треска от коремни преси! Седем години с тази снимка…

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.