Полицията свали блокадата на Неделния пазар в Димитровград до вечерта

Регион

Снощи и тази сутрин на входовете и пресечките към Неделния пазар в Димитровград вече не се забелязват полицейски коли. Досега патрулки имаше на всички подстъпи към тържището от миналия петък.

В началото на ул. „Ивайло“ откъм бул. „Стефан Стамболов“ е паркиран единствено бусът на НАП.

Haskovo.info припомня, че на 22 ноември от МВР съобщиха, че Мониторингът на движението на стоките и проверките на съвместните екипи на полицията и данъчните на Неделния пазар в Димитровград ще продължат до пълна инвентаризация на търговците там.

Обичайно в четвъртък много търговци започват да зареждат масите си за пазара, който стартира в петъчната сутрин и продължава до неделя.

Вечерта на входа на пазара вече имаше втори бус на НАП и една патрулка.

4 коментара

  • И СЕГА ЩЕ СИ ОСТАНЕ БЕЗ КЛИЕНТИ ПОСТИГНАХА ЦЕЛТА СИ ВМЕСТО УПРАВЛЕНИЕТО ДА МИСЛИ КАК ДА ПРОДАВАТ ПОВЕЧЕ ЗА ДА ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ ДАНЪЦИ ТЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ГИ ГЛОБЯТ С ГОЛЕМИ ГЛОБИ ГОСПОДА НАПАДЖИИ ИЗБРАХТЕ ГРЕШНИЯТ ПОДХОД

  • Какви данъци ? Кога са ти дали касова бележка на тоя умрял пазар? Не стига ,че надуха яко цените …

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.