Хасково

Климентови награди за Валерия Стефанова и Латка Тодорова на спектакъла „Книгата“

Климентови награди за ученик и учител заслужиха съответно Валерия Стефанова и Латка Тодорова. Отличията бяха връчени от директора на празнуващото 80-годишен юбилей ОУ „Св. Климент Охридски“ Гинка Райчева в началото на музикалния спектакъл „Книгата“ в пълния салон на читалище „Заря“.

Отличничката Валерия благодари на своята преподавателка от 1 до 4 клас Латка Тодорова и на класната си Дарина Настева, като допълни, че това е награда и за техния труд.

Тодорова пък изрази задоволството си от факта, че получава наградата заедно със своя възпитаничка. Тя допълни, че за нея е чест да получи отличието сред толкова достойни колеги в училище.

Празник

Всички бяха поздравени от кмета Добри Беливанов и началника на Регионалното управление на образованието Румяна Делчева.

Последва стилният спектакъл, в който учениците демонстрираха големия си талант.

Haskovo.info припомня, че по-рано на днешния патронен празник бе отслужен водосвет в двора на „Климент“ и бяха наградени 28 отличници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Vladimirr
Vladimirr
25.11.2016 22:13 22:13

Да N1

Back to top button