Регион

Глад за инженери и в края на годината

10 свободни места за инженери-конструктори са свободни в Димитровград, съобщават от Агенцията по заетостта.

Договорите са безсрочни, работата е на една 8-часова смяна, изисква се владеене на английски език. Местата са свободни от 25 ноември.

Haskovo.info припомня, че по последни данни на Агенцията безработните висшисти в Хасковска област са близо 1000.

На борсата продължават да преобладават свободни места за продавачи, има и такива за шофьори, сервитьорки и преподаватели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
лошооо
лошооо
26.11.2016 11:39 11:39

Що така ? Хората на бай Добри обещаха лично Бил Гейтс да открие работни места тука ако управляват.

Анонимен
Анонимен
26.11.2016 12:42 12:42

Вижте,уловката каква е.Търсят се инженери ,които да знаят и английски език.Колко струва на семействата да изучат такъв специалист?А заплатата каква е -триста лева или малко повече.Има сигурно такива момчета,но те са
в София ,Варна или се мъчат. в чужбина.Инженерите -конструктори ,пенсионери,вземат от 150 до 170 лева при цял стаж.В Хасково и Димитровград и преди инженерите не се ценяха…А сега -дефицит!

много повече вземат
много повече вземат
26.11.2016 12:50 12:50

Това са глупости-никьде няма заплата от 300 лв. за инженер. Много повече получават,друг е вьпросьт защо липсват в Хасковско. Има си други причини, има си управляващи-да вземат мерки.

Инженерката
Инженерката
26.11.2016 23:38 23:38

Моля ви се! Глад за инженер-конструктори. Има толкова вишисти, от които толкова много конструктори, ама няма кой да им даде шанса да заработят. А заплатите не са големи. Големи са за тия дето нищо не вършат по цял ден… И с този задължителен английски език. За какво ви е, извинете? Преводач ли ви трябва? За работа с CAD софтуер не е нужно чак такова владеене на езика. Ама нали трябва да има големи изисквания. За да може да нагласите своите си хорица…
Взимайте и учете младите, че започнаха да бягат и те…

Back to top button