Хасково

Трима бити жандармеристи още са в хасковската болница, афганистанец е със счупен крак

Трима от ранените жандармеристи при бунта в бежанския лагер в Харманли в четвъртък още са в хасковската болница.

Двама от пострадалите куцат сериозно след мелето с бежанците в лагера, а третият е с рани от удари по лицето. Полицейските служители споделиха пред Haskovo.info, че рентгеновите снимки показали, че нямат счупвания, но сега им предстоят още изследвания. В ранния следобед жандармеристите бяха освидетелствани от съдебния лекар д-р Христо Еленски.

В ортопедия пък е бил приет афганистанец със счупен крак, който тази сутрин е бил гипсиран и е върнат обратно в Харманли.

От болницата съобщиха за Haskovo.info, че в нощта на бунта са имали много натоварена смяна заради многото пострадали, които са преминали. Шестима от битите пък са минали през скенера.

Haskovo.info припомня, че общо пострадалите полицейски служители при погрома в лагера са 24, а арестуваните бежанци бяха 400, като на 18 прокуратурата повдигна обвинения.

Днес заседава Националният оперативен щаб по въпросите на миграционния натиск. От МВР съобщават, че е създадена необходимата допълнителна спешна организация, свързана с извеждането от лагера на чуждите граждани с агресивно поведение и хулигански прояви, и настаняването им в центрове от затворен тип. Обсъдено бе и предстоящото връщане, съгласно договореностите с Афганистан, на техни граждани, задържани на територията на страната ни.

Болница

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Човек с права
Човек с права
26.11.2016 15:22 15:22

Сега като овце под строй предварително им е казано какво да говорят и доктор Еленски напълно ще съдейства ,все пак са държавни служители колеги едва ли не като се наложи. Нали човек до човек отива ;) и така после с това съдействие после държавните служители ще източат масимум обещетения,познайте от джоба на кого пак ,а така от нас бедните данакоплатци. То не само тва ами всичко в тая гадна държава е така мамка му

Човек с права
Човек с права
26.11.2016 15:25 15:25

Крушков ли си кой си там ,хубаво са те викнали новина да правиш ,сега ако си патриот отиваш при главен прокурор и вадиш доказателствата, щото нали знаеш тука ако идеш случая ше се потули и пак народа ще си страда след това . Нали обективни новините трябва да са ,айде вижте обективно.

Анонимен
Анонимен
26.11.2016 16:52 16:52
Отговор до  Човек с права

Кажи честно – ти наясно ли си какви ги пишеш или си се напил от сутринта? Не става ясно какво искаш да кажеш

до човека с правата
до човека с правата
26.11.2016 16:13 16:13

ти си пълен олигофрен и нещастник

От човека с правата
От човека с правата
27.11.2016 11:57 11:57

Какъв сам аз може да казваш когато вземеш да ме храниш и да ми плащаш тогава може да казваш къв съм. За разлика от вас си плащам редовно данъците и за разлика от вас искам да знам къде точно отиват парите на данъкоплатците и като видя така как явно се точат пари от нашите данъци, да хваща ме яд ,че хрантутим такива който не си знаят функциите.

Случаен киризчия
Случаен киризчия
27.11.2016 9:45 9:45

Те полицаите действаха много правилно,даже закъсняха,трябваше по-рано да им поговорят възпитано,че да си влезнат в копторите.Защо чакаха да дойде Боко – всезнаещия и негрешащ ръководител и да извади гранатомета.Тука местните шефове им трепереха мартинките и не знаеха какво да правят,само симулираха нещо и си патеха обикновените полицайчета.

до човека с правата
до човека с правата
27.11.2016 15:19 15:19

че си нещастник – нещастник си. Хората в МВР и МО както и пенсионерите са тези, които плащат данъци и то реални , тъй като заплатите и пенсиите са осигурени от държавата, контролируеми са, проследими са и държавните органи са осигурени на това което получават като заплата както и данъка е съобразен с това. Разликата при теб нещастнико е, че си осигурен на 400 и плащаш данък за 400 а реално получаваш 1000. Така че не ми твърди че си изряден данъкоплатец, а къде отиват парите на данъкоплатците и аз искам да знам, защото и мен ме е яд, но по този въпрос питай тия управляващите

Back to top button