Хасково

Засиленият Баварец се е забил в паркираните коли в центъра на Хасково

Катастрофата с БМВ-то на бул. „България“, за която Haskovo.info писа вчера, е причинена от шофьора на Бавареца, съобщават от пресслужбата на полицията.

Водачът се е движил по хасковския булевард с несъобразена скорост, загубил е контрол и се е ударил в две паркирани коли, една от които беше качена на тротоара.

Haskovo.info припомня, че при инцидента с порезни рани по лицето е 20-годишния шофьор на БМВ-то, а возещата се до него 17-годишна хасковлийка е с контузия на левия крак.

Вчера следобед в Димитровград пък е станала катастрофа с ранен 34-годишен мъж от града. На нерегулирано кръстовище между улиците „Иван Богоров” и „Александър Стамболийски”, димитровградчанинът е шофирал лек автомобил Мерцедес.

При преминаване през кръстовището не е пропуснал идващият от дясната му страна лек автомобил БМВ, управляван от 26-годишен младеж. Пострадалият водач е в болницата за наблюдение.

41-годишен свиленградчанин пък е в ареста за шофиране с 2.07 промила алкохол в кръвта, както и 42-годишен хасковлия без книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Tisho
Tisho
28.11.2016 12:40 12:40

Поредния син на богат,тъп и не разумен родител. На 20 години със BMW-5 !!!

PREDATOR
PREDATOR
28.11.2016 14:27 14:27

На младите богаташчета им купуват BMW тъй като имат гейски физиономии за да забелязва някой,пък и книжките им са купени и като им сложиш по едно пиче от дясно става страшно по улиците.

Back to top button