Регион

И Свиленград с център за помощ на жертви на домашно насилие

Консултативен център с безплатни услуги за жертви на домашно насилие беше открит в Свиленград на адрес бул. „България“ 51.

Днес от Български център за джендър изследвания – клон Хасково организираха и дискусионен форум на тема „Обединени срещу домашното насилие. Взаимодействие между институциите“ в кметството на Свиленград.

На форума, пред представители на различни институции, беше представена дейността на фондацията и Световната кампания „16 дни на активизъм срещу насилието над жените“, както и „Явлението „домашно насилие“ и възможностите за взаимодействие през очите на институциите – съд, прокуратура, полиция, социални служби, община и др.“ На финала се проведе и дискусия.

Haskovo.info припомня, че офиси на фондацията има още в Хасково, ул. „Пирин“ 9 и Димитровград, ул. „Св. Климент Охридски“ 1, ет. 1, офис 1.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button