Регион

Простреляха с пушка 23-годишен след обиди във Фейсбук

23-годишен младеж е прострелян с ловна пушка след скандал, тръгнал от обиди във Фейсбук, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 18:20 часа в харманлийското полицейско управление е получен сигнал за прострелян със сачми младеж в село Върбово.

Пристигналата на място оперативна група е установила, че пострадалият и 36-годишен мъж, с когото са роднини, се скарали и обидили през социалната мрежа.

Тогава по-младият, живеещ в стамболовското село Лясковец, качил двама свои приятели в лек автомобил БМВ и отишли да се саморазправят.

В хода на разпрата, върбовецът прострелял с ловна пушка със сачми по-младият си родственик в областта на левия хълбок. Пострадалият е настанен в местната болница, без опасност за живота.

Иззета е ловната пушка, двуцевка, 16 калибър, за която мъжът не притежава съответните разрешителни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovo
haskovo
29.11.2016 16:15 16:15

koi toq be…toi slavqnovo,varbovo golemi bobaiti izleznaha….narkomani takiva …

kardjali
kardjali
29.11.2016 17:08 17:08

Tva mu trqshe na toqa …. yal e dosta boy .. varboveca .. pushkata bez dokomenti iyi pak e na svobodda 24 drugo nishto kva darjava imame nie …

Няма да ти трябва
Няма да ти трябва
02.12.2016 22:16 22:16

Информацията е грешна… Момчето което е простреляно е приятел на момчето който е от с.Стамболово с БМВ проблема е тръгнал от него.Познавам го лично.Върбовеца си е подписал смъртния АКТ.

Back to top button